Osuuskuntakokouksessa 28.5. kuultiin jäsenistön kommentit vuoden 2016 toiminnasta ja saatiin monenlaisia hyödyllisiä kommentteja ja ohjeita, joita ryhdymme osuuskunnan hallituksessa käsittelemään. Osuuskunnan hallitus jatkaa lähes entisin voimin Timo Rankisen jatkaessa puheenjohtajana, vahvistusta saatiin Alpuassa asuvasta Elisa Elasvirrasta Elli Yypänahon keskittyessä perheeseen ja muihin järjestötehtäviin. Hallituksessa jatkavat Asko Karhunen (varapj), Marjut Lähdesmäki, Timo Luoma, Ville Lumijärvi ja Leena Maarala.
Osuuskunnan luotsaamat Päiväkoti Heikkari ja Kotityöpalvelut ovat saaneet vähitellen toimintansa kannattavaksi mutta kaipaavat edelleen markkinointia, johon lähitulevaisuudessa tullaankin panostamaan.
Kyläruokala Alpukkaa on luotsattu kuiville vesille nyt kohta neljä kuukautta ja ilolla voimme ilmoittaa, että Kyläruokala jatkaa toimintaansa ainakin syyskuun loppuun saakka. Tulkaahan syömään! Ruokalista löytyy sivuiltamme kuin myös Facebook-sivuiltamme. Järjestämme Alpukassa monenlaisia tapahtumia kuten 7.6. perennojen vaihtopäivän, jolloin paikalla myös Pikkumäen puutarha myymässä kesäkukkia.  Tapahtumasta on tarkempaa tietoa mm. Alpuan kylän facebook-sivuilla. Erilaisilla tapahtumilla houkuttelemme asiakkaita Kyläruokalaan ja samalla luomaan Alpuaan omanlaista ruokailukulttuuria sekä tapaamaan tuttuja.  Ja yllätys yllätys kyläruokalakin kaipaa markkinointia ehkä kaikkein kipeimmin. Tulette siis kuulemaan meistä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä juhlissa ja messuilla kuin myös somessa.  Olkaahan kuulolla!
Terveisin Leena Maarala
Hallituksen jäsen